featured Latest NFL sb nation radio

Kuka on NFL: n eniten palkattu pelaaja vuonna 2023?

Washington Redskins vastaan ​​Cleveland Browns

Kuva: 2019 Nick Cammett / Diamond Photographs Getty Imagesin kautta

Se tulee olemaan puolustaja, mutta kumpi?

Kyse on SB Nationin tällä viikolla puolivälittäjästä. . Puhumme menneisyydestä, nykyisyydestä, tulevaisuudesta liigan tärkeimmässä asemassa. Jos haluat tarkistaa koko sarjan, meillä on kaikki samassa paikassa NFL: n neljänneksen takaisinottoviikkoamme liittyvät tiedot.

Sinun ei tarvitse olla eliitti NFL-puolustaja, jotta sinusta tulee korkeimmin palkattu pelaaja liigahistoria. Sinun on oltava useless melko hyvä – ja melko nuori.

Viime vuosikymmenen aikana pelaajat, kuten Joe Flacco, Matthew Stafford, Jimmy Garoppolo ja Derek Carr, ovat kaikki ansainneet rikkaimmat palkat, joita liiga on koskaan nähnyt. Heidän hallituskautensa NFL: n palkkapiramidin huipulla ei kuitenkaan koskaan kestänyt kauan. Joka vuosi nähdään uusi megadeaalien mallisto, joka palkitsee franchising-vuosineljännekset ja määrittelee uudelleen pätevästä tähtien välittämiseen liittyvät kustannukset.

Vuonna 2011 NFL: n ylin palkka kuului Peyton Manningille ja Tom Bradylle, yhteensä 18 miljoonaa dollaria. Vain kahdeksan vuotta myöhemmin, liigan arvokkain vuosipalkka kuuluu Russell Wilsonille 35 miljoonalla dollarilla. NFL: n suurin kokonaissopimus on Matt Ryanin 150 miljoonan dollarin kauppa. Molemmat ovat arvokkaita vastaanottajia, mutta todennäköisesti he näkevät nimikkeensä väärentämisessä lyhyessä järjestyksessä.

Neljä vuotta myöhemmin edustaa vuoden 2019 satoa aloittelijoilta, jotka voivat tarttua messinkirenkaaseen. Joten kuka tulee olemaan NFL: n raskaimmassa sopimuksessa vuoteen 2023 mennessä?

Seuraava vuosikymmen tulee olemaan tuottoisaa nuorille NFL-puolustajille

Wilson ja Ryan ovat asettaneet kullatun polun tulojen yläosaan. veroluokka niiden puolustajien takana, jotka ovat tulleet liigaan takana. Ja vaikka tämän vuoden taloudellisia rivejä johtavat kaksi pelin menestyneintä ohikulkijaa – Tremendous Bowlin mestari ja NFL: n MVP – niin ei aina ole niin.

Vuodesta 2011 lähtien vain yksi pelaaja, Aaron Rodgers, on voittanut MVP: n, kun taas liigan korkeimman palkan ansaitseminen (se on perustettu edellisellä MVP-palkinnolla kauden aikana, kun 38 pelaajalla oli suurempia keskimääräisiä palkkoja kuin hän). Patrick Mahomes teki vähemmän kuin 406 muuta pelaajaa, kun hän pilkkasi vastapuolia puolustuskampanjassaan MVP 2018.

Sen sijaan korkeimmin palkattu pelaaja on yksi kahdesta asiasta. Nimittäin:

a) on puolustaja, joka ei ole vielä saavuttanut enimmäismääräänsä ja jolla on oikeus poistua vapaassa toimistossa pian, tai

b) on vakiintunut pelinrakentaja 30-luvun alkupuolella, joka on yleensä voittanut Tremendous Bowlin tai MVP-palkinto aiemmin ja jonka DNA on jo kudottu hänen joukkueensa perustaan.

Ensimmäinen ryhmä antoi meille massiivisia tarjouksia pelaajille, kuten Garoppolo ja Stafford. Toinen tuotti Ryanin ja Wilsonin yhdessä muiden 30-luvun puolivälin tähtiä, kuten Rodgers ja Peyton Manning. Joten kun tiedät, mitä tiedämme, keitä ehdokkaita kiipeämään joukkueensa korkkisivut ja kiinnittämään laukunsa 2020-luvun loppupuolelle?

Toinen sopimuksen supertähti

On useita puolustajia, joiden asema palaa ”hämmästyttävästä sopimuksesta”. "cap space tyhjiö", kun he saavuttavat alokasopimustensa lopun. Mahomes tarjosi jotain lähes 35 miljoonaa dollaria tuotantoa päälliköille ensimmäisenä aloitusvuonna, kun taas laskettiin useless three,7 miljoonaa dollaria palkkakattoon. Kansas City voi luottaa franchising-QB: n edullisiin hintoihin vuosina 2019 ja 2020 ennen kalliimpaa – mutta silti aika halpaa! – joukkuevaihtoehto ilmestyy vuonna 2021 noin 22 miljoonan dollarin hintaan.

Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että päälliköt sallisivat Mahomesin pelata hetken vuonna 21 ilman uutta sopimusta. Useimmat korkean tason nuoret puolustajat saavat uusia sopimuksia, ennen kuin vapaatoimisto voi jopa näkyä horisontissa.

Kotkat tekivät niin keväällä, kun he allekirjoittivat Carson Wentzin nelivuotiseen 128 miljoonan dollarin pidennykseen. Andrew Luckilla oli viiden vuoden optio, jonka Colts käytti, mutta hän sopi viiden vuoden 123 miljoonan dollarin jatkamisesta vuonna 2016 ennen runkosarjan alkamista. Jokainen oli lukittu joukkueeseensa koko kauden ajan, ennen kuin hän edes pystyi testaamaan avoimia markkinoita.

Olemme menossa kohti NFL: ää, jossa Mahomes on melkein varmasti sen eniten palkattu pelaaja, mutta sopimus tulee todennäköisesti sisään 2021 tai aikaisemmin. Pitääkö hänen tulevaisuuden megadeaalinsa liigan suurimpana otsakkeena 2023-kaudelle?

Todennäköisesti ei, nousevien tähtien välimuistin ansiosta, jota ei esitetä erityisessä järjestyksessä:

Baker Mayfield, Browns

todennäköisimmin vuonna Tämä ryhmä on Mayfield, joka on ensimmäinen puolustaja, joka voitti kuusi peliä Brownsin aloittelijana Brian Hoyerin jälkeen vuodesta 2014. Hänen aloittelija-sopimuksensa voi kestää kauden 2022 läpi, ja koska Clevelandilla on joukko muita nuoria pelaajia, jotka tarvitsevat korotuksia sitten – etenkin Myles Garrett – on mahdollista, että Brownsin aivoriihi odottaa vuoden 2021 jälkeen, kunnes se tarjoaa Mayfieldille megadeaalin, jolle hänet valmistettiin.

Mayfield on tuonut Clevelandiin uuden optimismin, ja saman ol 'Brownsin masennuksen rikkominen voisi olla yli 40 miljoonan dollarin arvoinen vuosi.

Sam Darnold, Jets

Darnoldilla oli vuoristorata debytointikausi alimmaistetuista Jets-joukkueista, mutta Le'Veon Bellin läsnäolon ja CJ Mosleyn ja Jamal Adamsin johtaman parannetun puolustuksen pitäisi johtaa enemmän menestykseen vuonna 2019. Kysymys kuuluu, onko hän riittävän hyvä perustelemaan paikkansa vuoden 2018 luonnoksen viisi parasta tai jos hänen jätetään kääntymään tuulen tavoin kuin Marcus Mariota ja Jameis Winston – kaksi muuta epätasaista ensisijaista pelaajaa, jotka tällä hetkellä pelaavat alokasopimuksiaan ilman näkyvää jatketa ​​horisontissa.

Josh Allen, Bills

Ei, Allen ei ollut erityisen hyvä ohikulkija aloitusvuonna. Hän ei ollut erityisen tarkka yliopistossa. Mutta hänellä on franchising-puolustajan rakennus ja urheilullisuus jatkaa näytelmiä sekoittaen puolustajia. Allenilla on pitkä tie kuljettavana ilmahyökkäyksen johtamisessa, mutta jos hän pystyy työntämään Buffalon takaisin jälkikauteen ja voittamaan franchising-kilpailun ensimmäisen pudotuspelin vuodesta 1995 lähtien, hänelle maksetaan komea korvaus.

Lamar Jackson, Ravens

Aloittelijana Jackson ohjasi Baltimorea 6-1-tietueen Joe Flaccon helpotukseksi, viettäen veteraanin paikan Ravens-syvyyskartan yläpuolelle ja istuttaen lipun joukkueen juurtuneeksi aloittelijaksi. Hänen on silti vastattava käsivarrea koskeviin kysymyksiin suoritettuaan useless 58 prosenttia passistaan ​​viime vuonna, ja hänen on pysyttävä terveenä keskimäärin 17 kantoainetta peliä kohden.

Jos hän pystyy, se kannattaa; Baltimore palkitsi Flaccon valtavalla sopimuksella sen jälkeen kun uransa saavutti huippunsa Super Bowl MVP -suorituksella vuonna 2013. Hän ei kyennyt selviytymään sopimuksesta seuraavien kuuden heikentyneen vuoden aikana, mutta näyttää siltä, ​​ettei se vaikuta neuvotteluihin liian ankarasti ottaen huomioon QB: n kärjistyvä tila.

Kyler Murray, Cardinals

Vuoden 2018 Heisman-voittaja voi olla Arizonan ensimmäinen kotikasvatettu Professional Bowl -pelaaja Neil Lomaxin jälkeen 80-luvulla. Tai hän voi päästä irti myöhästyneestä kaupasta, kun päävalmentaja Kliff Kingsbury häiritsee toista QB: n mahdollisuutta (se tapahtui loppujen lopuksi Josh Rosenille). Jos Murray pystyy hyödyntämään potentiaalinsa, hän olisi valmis allekirjoittamaan markkinoiden uudelleen asettamisen jatkamisen ennen hänen joukkuevaihtoehtonsa viidennen vuoden erääntymistä syksyllä 2023.

Daniel Jones, Giants

Et voi sulje pois kaikki jättiläisten kanssa. Jos Dave Gettleman oli halukas piirtämään Jonesin nro 6 kokonaisvaltaisesti Senior Bowl -esityksensä ansiosta, hänen täytyy olla innoissaan aloittelijansa puolustajapelissä esiintymisestä toisessa näyttelypelissä.

Tua Tagovailoa, Justin Herbert, Jake Fromm, Okay.J. Costello

Nämä ovat yliopistotähtiä, joiden ennustetaan johtavan NFL: n luonnoksen luokkaa vuodelle 2020. Jos nämä vuosineljännekset pystyvät täyttämään odotukset, ne voisivat mustetta sopimuksen jatkamista ennen neljättä vuodenaikaaan kentällä.

Jo vakiintuneet veteraanit, jotka olivat lyöneet suuria pidennyksiä.

Liigan eniten maksettu pelaaja voisi olla myös vakaa veteraani, joka työskentelee toisen (tai kolmannen) NFL-sopimuksensa loppua kohti. Tämä olisi todennäköisesti joku 30-luvun alkupuolella, koska 35-vuotiaat ja vanhemmat pelaajat suostuvat yleensä lyhyempiin sopimuksiin – ajattele esimerkiksi Tom Brady tai Ben Roethlisberger. Tätä kriteeriä ajatellen tässä on vuoden 2023 veteraanikilpailijaa.

Russell Wilson, Seahawks

Wilson siirtyy 2019-laajennuksensa viimeiseen vuoteen kesällä 2023. Hän on myös 34-vuotias, mutta hänen kestävyys merkitsee hyvää tulevaisuutta varten. Seattlen tähti haluaa pelata 45-vuotiaana ja ei ole jättänyt alkuaan seitsemänvuotisen pro-uransa aikana. On syytä uskoa, että hän voisi kiivetä takaisin NFL: n palkkakorkeuteen neljän vuoden kuluttua.

Andrew Luck, Colts

Ongelmalla ei ole kestävyyttä, jota Wilson tekee, mutta kuten Seattlen kollegansakin tavoin, hän on myös armeija liigan palkkahallinnon tulostaulu. Hän on vasta 33-vuotias kesällä 2023, vaikka hänen nykyinen sopimus tulee aikaan vuoden 2021 kauden jälkeen. Koska takuissa on jäljellä useless 6,4 miljoonaa dollaria vuoden 2019 jälkeen, hän voisi joutua neuvottelemaan uudelleen nopeammin.

Jos hän tai Colts valitsee lyhyemmän kaupan vuonna 2020 tai jolla on vähemmän laaja takuu lähitulevaisuudessa, vuosi 2023 voisi tarjota uuden ikkunan kolmannelle pidennykselle.

Cam Newton, Panthers

Kerran tuhoutumaton Newton pelasi loukkaantumisen takia vuonna 2018 ja heikentyneellä vastaanottojoukolla, mutta suoritti edelleen uransa korkeimman 67,9 prosentin valmistumisasteen ja sillä oli 94,9 ohikulkijan luokitus – toiseksi korkein piste. urallaan vuoden 2015 MVP-kauden takana. Vaikka hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti vuonna 2021, Newton, kuten Luck, saatetaan pakottaa ottamaan lyhyemmän aikavälin pidennys, joka johtaa uusintaneuvotteluihin joskus noin vuonna 2023. 30-luvun puolivälissä paluu huippumuotoon tasoittaisi tietä Newtonille.


Emme voi määrittää tarkalleen, kuka NFL: n eniten palkattu pelaaja tulee olemaan vuonna 2023, mutta tiedämme, että se on pelinrakentaja. Tiedämme myös, että hän on alle 35-vuotias ja todennäköisemmin alle 30-vuotias. Se on helvetti saavuttaa ennätykset liigan suurimmasta sopimuksesta, mutta se ei ole se, jota pelaaja voi odottaa pitävänsä pitkä. Itse asiassa useat tämän luettelon pelaajat voisivat päästä eroon eri pisteissä neljä vuotta sitten.

Joten kenellä on NFL: n korkein palkka vuonna 2023? Se on kysymys, johon voi olla useita oikeita vastauksia.

Lue lisää SB Nation -sivustolta.

//